demo site

Cosuricadou.net

Client: CosuriCadou.net - Magazin online de cosuri cadou

Pentru cei care doresc sa daruiasca persoanelor dragi din viata lor un cadou cu totul si cu totul aparte, aveti la indemana un magazin online inedit, cosurile cadou devenind produse tot mai bine vazute de catre publicul larg. Lipsa ideilor in ceea ce priveste oferirea unui cadou sau absenta unor informatii concrete despre destinatar ne pun tot timpul in dificultate, cosurile cadou avand scopul de a genera un dar inedit si-n acelasi timp extrem de apreciat, in componenta sa regasindu-se diverse produse de natura alimentara atent selectionate, de calitate superioara.

Cosuri-cadou.com este mezinul unui lant de magazine online dedicate cosurilor cadou, acest proiect fiind unul de amploare prin prisma numarului de produse aflate in stoc. Catalogul online dispune de o interfata prietenoasa, menita sa ajute cumparatorul sa gaseasca cu usurinta produsul vizat, in timp ce maniera de achizitie este una facila, simpla completare a catorva campuri oferindu-va posibilitatea sa achitati comanda atat prin plata cu cardul cat si la ramburs, odata cu expedierea coletului prin curier rapid.

Dezvoltarea acestui magazin online de cosuri cadou a durat aproximativ sapte zile, perioada in care am implementat numeroase functionalitati platformei Smart Shop. Dupa cum bine stiti, aceasta solutie este dezvoltata exclusiv de catre specialistii nostri si se recomanda a fi una dintre cele mai puternice platforme dedicate comertului electronic. Atat panoul de administrare cat mai ales interfata disponibila utilizatorului au fost modificate considerabil, rezultatul fiind un catalog online complet, capabil sa duca la un alt nivel procesul de achizitie al unui cos cadou.

In perioada imediat urmatoare, vom implementa si o functionalitate de catalog cu modul de download, clientii care il acceseaza avand posibilitatea de a-si salva propria versiune in vederea parcurgerii produselor listate cu o mai mare usurinta. De asemenea, stocul de produse va fi imbunatatit si actualizat constant, indeosebi in cadrul categoriilor de produse tematice & sezoniere.

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma magazin online: Cs-cart 4.2

VERSIUNEA START UP VERSIUNE START UP

Alegerea ideala pentru orice tip de magazin. Indiferent daca sunteti la inceput, sau aveti deja un magazin online.

VERSIUNEA STANDARD VERSIUNE STANDARD

Solutia noastra pentru proprietarii de magazine ce doresc o platforma performanta si promovare online.

VERSIUNEA PLUS VERSIUNE PLUS

Ofera clientilor nostri acces la functionalitati extra, gratuit sau cu 15% reducere, suport telefonic specializat din partea echipei noastre.

Loading...