demo site

Gofo.ro

Client: Gofo.ro - magazin cadouri de Craciun

Gofo este un magazin online de cadouri cu o vechime considerabila pe piata din Romania, gama variata de produse si preturile competitive oferindu-i un statut important in cadrul segmentului comercial aferent. Regasiti cadouri diversificate, impartite in categorii menite sa va ajute sa gasiti darul perfect pentru persoana careia va adresati. Fie ca este vorba despre o zi de nastere, o onomastica sau o sarbatoare importanta din calendarul crestin-ortodox, Gofo va ajuta sa gasiti cadoul care va lasa o impresie pozitiva primind aprecieri din partea sarbatoritului.

Un segment aparte de cadouri este cel dedicat sarbatorilor crestine, cele mai importante doua categorii pe care le puteti regasi pe Gofo fiind produsele pentru Paste si Craciun. Astfel, in preajma sarbatorilor de iarna care se apropie cu pasi grabiti, aveti posibilitatea de a comanda un produs din categoria cadouri de Craciun la un pret special, magazinul online Gofo.ro punandu-va la dispozitie numeroase promotii sezoniere.

In ceea ce priveste structura magazinului, distingem o interfata destul de aerisita, meniul orizontal ingloband toate categoriile de interes. Structura categoriilor este una de catalog si va prezinta intr-o maniera concisa produsele, detaliile efective putand fi parcurse cu usurinta in pagina produsului. Am implementat un design cu o cromatica aparte, integrarea functionalitatilor de magazin online realizandu-se intr-o maniera clasica. Exista pagina de produs cu posibilitatea de a adauga in cos cadourile vizate, intregul proces de achizitie fiind realizat pentru a facilita atat managerierea comenzilor de catre administratorul magazinului cat si pasii parcursi de catre client.

Solutia pe care am dezvoltat magazinul online de cadouri Gofo este una personalizata, la baza fiind vorba despre SmartShop, o platforma conceputa de catre programatorii nostri si utilizata cu succes in cadrul mai multor site-uri dedicate comertului electronic. Utilizand ultima versiune a platformei, ne este extrem de usor sa implementam functionalitati avansate si sa aducem modificari de design asupra site-ului, cat si sa actualizam in timp real stocurile de produse, facilitati apreciate indeosebi de managerul magazinului.

Tehnologii folosite: XHTML/CSS/JavaScript/Ajax

Platforma magazin online: Cs-cart 4.2

VERSIUNEA START UP VERSIUNE START UP

Alegerea ideala pentru orice tip de magazin. Indiferent daca sunteti la inceput, sau aveti deja un magazin online.

VERSIUNEA STANDARD VERSIUNE STANDARD

Solutia noastra pentru proprietarii de magazine ce doresc o platforma performanta si promovare online.

VERSIUNEA PLUS VERSIUNE PLUS

Ofera clientilor nostri acces la functionalitati extra, gratuit sau cu 15% reducere, suport telefonic specializat din partea echipei noastre.

Loading...