Politica de confidentialitate

Acesta este site-ul Magazin-Online.com, detinut de Attitude Websites SRL.

Adresa noastra postala este:

Stirbei Voda nr. 150
Sector 1, 010121
Bucuresti, Romania

Putem fi contactati prin e-mail la info@attagency.ro sau ne mai puteti contacta prin telefon la (RO) 40-21-568-38-77.

Pentru fiecare vizitator al paginii nostre web, serverul nostru in mod automat nu recunoste nici o informatie cu privire la domeniu sau adresa de e-mail. Noi colectăm adresele de e-mail a celor care comunica cu noi prin e-mail. Informațiile pe care le colectăm sunt utilizate pentru comunicare internă și ulterior inlaturate. Folosim cookie-urile pentru a permite clientilor sa se logheze in conturile lor.

Dacă nu doriți să primiți e-mail de la noi, în viitor, vă rugăm să ne anunțați trimițându-ne e-mail la adresa de mai sus. Daca ne oferiti adresa de email, veti primii doar informatiile pentru care dumneavostra ne-ati furnizat adresa. Personele care ne ofera numerele de telefon online vor fi contactati telefonic de catre echipa noastra doar pentru a le oferii informatii cu privire la cererile sau comenzile pe care le-au efectuat on-line.

Nu detinem parteneriate sau vreo relatie speciala cu nici o agentie de publicitate. La cerere putem oferii celor ce ne viziteaza site-ul, acces la toate informatiile [inclusiv informatii de proprietate] pe care noi le detinem despre ei.

Detinem masurile de siguranta necesare in locatiile noastre fizice pentru a ne proteja impotriva pierderilor,folosirea gresita sau alterarea informatiilor pe care le-am colectat de la tine pe site-ul nostru.

Daca simtiti ca acest site nu isi respecta politica de informare si confidentialitate, ne puteti contacta la adresele de mai sus sau la numerele de telefon.

DACA TU, PENTRU TINE SAU IN NUMELE UNEIA SAU MAI MULTOR PERSOANE PE CARE LE REPREZENTATI CU RESPECT FATA DE SERVICIILE OFERITE DE SITE-UL MAGAZIN-ONLINE.COM, NU SUNTETI DE ACORD CU NICIUNUL DIN TERMENII NOSTRII, TREBUIE, PENTRU TINE SI IN NUMELE UNEI ASTFEL DE PERSOANA(E), SA INTRERUPETI PROCESUL DE INREGISTRARE, INTRERUPETI UTILIZAREA SERVICIILOR OFERITE CATRE DUMNEAVOSTRA, SI, DACA SUNTETI DEJA MEMBRU, ANULEAZA-TI CONTUL. INCEPAND DE ACUM, ORICE CONTINUARE DE CATRE DVS. SAU ACEI PE CARE II REPREZENTATI,IN FOLOSIREA SERVICIILOR OFERITE DE MAGAZIN-ONLINE.COM, CONSTITUIE O CONFIRMARE EXTRESA SI UN ANGAJAMENTU DE A (SAU CONTINUA SA FIE, DUPA CAZ) NE RESEPCTA LEGAL SI SUNTETI DE ACORD CU TOTI ACESTI TERMENI.

Vrei sa lucram impreuna?

Ai intrebari sau vrei sa stabilim etapele proiectului?

Contact