demo site

STANDARD

Solutia potrivita pentru proprietarii care isi doresc o solutie performanta, promovare online si design personalizat pentru magazinul lor online.

SMART SHOP VERSIUNEA STANDARD

Versiunea STANDARD este solutia noastra pentru proprietarii de magazine ce doresc o platforma performanta si promovare online. Versiunea Standard include toate functionalitatile necesare unui magazin online,posibilitatea de extindere prin instalarea de functionalitati noi si un design personalizat.

  • Extra Funcționalități 
  • 6 ore Training incluse
  • Software licențiat pe viață
  • 12 luni Suport Telefonic
  • Garanție 2 ani
  • Update Inclus pentru 1 an
  • 2 Propuneri Design Personalizat
  • Optimizare SEO Off-site Standard
  • Consultanță Promovare online
  • Hosting 1 an
 
 

 

Exemple Design PERSONALIZAT

 
Declub
 
Kalapod
 
Animax
 
Doctor Laptop
 
Natura Shop
 
Acasa Design
 
NoudinNou
 
BuyMag
 
Gofo

SOLUTIE OPENSOURCE

 
960.GS

960 Grid System, este un sistem standardizat si utilizat in toate browserele, pentru design. Sistemul este bazat pe o latime de 960px si 24 coloane, ce permite crearea simpla si intuitiva a unor variante de design pentru magazinul tau online.

 
JQUERY

jQuery este un program gratuit, extensie a JavaScript framework ce simplifica foarte mult dezvoltarea de componente JavaScript. Integrarea standard cu solutia noastra, ofera acces la mii de modificari si add-ons.

 
SMARTY 3

Smarty 3 este cea mai recenta versiune a sistemului Smarty, folosit de programatori si designeri. Datorita noilor posibilitati oferite de framework, design-ul se adapteaza mai usor si mai simplu.

 
OPEN SOURCE

Fiind recunoscuta ca cea mai buna platforma pentru implementarea de functionalitati personalizate, structura Cs-Cart contine cod 100% open source, construita pe o arhitectura modulara si cu o flexibilitate impresionanta, ce permite modificarea cu usurinta a codului sursa pentru extinderea functionalitatilor. Sistemul este PHP-based, foloseste MySQL pentru structura bazei de date, si sistemul Smarty template engine, pentru design.

 
VERSIUNEA START UP VERSIUNE START UP

Alegerea ideala pentru orice tip de magazin. Indiferent daca sunteti la inceput, sau aveti deja un magazin online.

VERSIUNEA STANDARD VERSIUNE STANDARD

Solutia noastra pentru proprietarii de magazine ce doresc o platforma performanta si promovare online.

VERSIUNEA PLUS VERSIUNE PLUS

Ofera clientilor nostri acces la functionalitati extra, gratuit sau cu 15% reducere, suport telefonic specializat din partea echipei noastre.

Loading...