demo site

Start Up

Pentru clientii care au folosit alte solutii open-source, si cauta o solutie profesionala, pe termen lung. 

SMART SHOP VERSIUNEA START UP

Versiunea Start Up este alegerea ideala pentru orice tip de magazin. Indiferent daca sunteti la inceput, sau aveti deja un magazin online, si doriti functionalitati suplimentare, suport de calitate si o solutie care sa va economiseasca timp si bani, versiunea StartUp este alegerea ideala. Versiunea StartUp include toate functionalitatile necesare unui magazin online, precum si posibilitatea de extindere prin instalarea de functionalitati noi.

  • Software licențiat pe viață
  • 9 luni Suport Telefonic
  • Garanție 1 an
  • Update Inclus pentru 1 an
  • Design personalizat
  • Lansare în 14 zile
 
 

 

Exemple Design PERSONALIZAT

 
Declub
 
Kalapod
 
Animax
 
Doctor Laptop
 
Natura Shop
 
Acasa Design
 
NoudinNou
 
BuyMag

SOLUTIE OPENSOURCE

 
960.GS

960 Grid System, este un sistem standardizat si utilizat in toate browserele, pentru design. Sistemul este bazat pe o latime de 960px si 24 coloane, ce permite crearea simpla si intuitiva a unor variante de design pentru magazinul tau online.

 
JQUERY

jQuery este un program gratuit, extensie a JavaScript framework ce simplifica foarte mult dezvoltarea de componente JavaScript. Integrarea standard cu solutia noastra, ofera acces la mii de modificari si add-ons.

 
SMARTY 3

Smarty 3 este cea mai recenta versiune a sistemului Smarty, folosit de programatori si designeri. Datorita noilor posibilitati oferite de framework, design-ul se adapteaza mai usor si mai simplu.

 
OPEN SOURCE

Fiind recunoscuta ca cea mai buna platforma pentru implementarea de functionalitati personalizate, structura Cs-Cart contine cod 100% open source, construita pe o arhitectura modulara si cu o flexibilitate impresionanta, ce permite modificarea cu usurinta a codului sursa pentru extinderea functionalitatilor. Sistemul este PHP-based, foloseste MySQL pentru structura bazei de date, si sistemul Smarty template engine, pentru design.

 
VERSIUNEA START UP VERSIUNE START UP

Alegerea ideala pentru orice tip de magazin. Indiferent daca sunteti la inceput, sau aveti deja un magazin online.

VERSIUNEA STANDARD VERSIUNE STANDARD

Solutia noastra pentru proprietarii de magazine ce doresc o platforma performanta si promovare online.

VERSIUNEA PLUS VERSIUNE PLUS

Ofera clientilor nostri acces la functionalitati extra, gratuit sau cu 15% reducere, suport telefonic specializat din partea echipei noastre.

Loading...