Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Integrare Saga si alte softuri ERP

03-09-2015
[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

In ultimele 3 luni am primit mai multe cerinte pentru exportul comenzilor in SAGA, asa ca am dezvoltat scriptul necesar pentru export comenzi automat in SAGA.

Incepand de astazi, toti clientii ce opteaza pentru pachetele STANDARD sau PLUS, au inclus in pachet integrarea cu SAGA.

Procesul este simplu:

- la fiecare schimbare de status (ales de client), se genereaza un XML care este trimis ulterior pe pc-ul administratorului/contabilei si importat in SAGA.

- cat timp comenzile sunt exportate pe status, nu mai este necesar un import general, pentru ca toate comenzile sunt deja in folderul de import din SAGA.

Comenzile sunt exportate in format XML pe serverul unde este gazduit si magazinul, iar sincronizarea se poate face cu oricate pc-uri doreste clientul (administrator, secretara, contabila, etc).

Tot in aceasta perioada am realizat si scriptul de conectare cu BORG / Neo-manager, doar ca acesta nu este introdus in pachetele noastre, fiind ERP. Sincronizarea aduce produsele din BORG, actualizeaza preturile si stocul de mai multe ori pe zi (in functie de cerintele clientului) si exporta comenzile pe status ales de client.

Daca va doriti integrarea cu BORG / Neo-manager, va rugam sa ne contactati pentru o estimare de pret.

In acesta luna speram sa terminam si integrarea cu Charisma.

Indiferent de softul cu care doriti conectarea, sau ERP-ul folosit, va putem dezvolta integrarea cu platforma noastra la preturi corecte.