Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

De ce Smart Shop

Solutie software profesionala pentru orice tip de magazin online

Usor de utilizat / administrat

SmartShop este o solutie software ecommerce pentru orice tip de magazin online care nu numai ca are un design deosebit, este si foarte usor de utilizat. Administrarea magazinului(panoul de administrare) este intuitiva, simpla si logica. SmartShop este o solutie exclusiv online, ce functioneaza in orice browser.

Toate funcționalitățile incluse

Indiferent de versiunea SmartShop aleasa, aveti toate functionalitatile incluse pentru administrarea si dezvoltarea unui magazin online de succes. In cazul in care afacerea dvs necesita functionalitati personalizate, avem cu siguranta cea mai buna solutie pentru dvs.

Content management system

Cu SmartShop orice modificare este simpla si rapida. Fie ca aveti nevoie de o categorie noua, vreti sa adaugati imagini noi, sa schimbati preturi pentru anumite produse, sa schimbati anumite bannere, sa adaugati o oferta promotionala sau un articol, panoul de administrare va ofera toate functionalitatile necesare.

Rapid și ușor. Fără cunoștințe tehnice

In comparatie cu alte platforme software pentru magazine online, SmartShop nu necesita cunostinte de programare, ceea ce ofera proprietarilor de magazine un avantaj major in activitatea de zi cu zi. Toate functionalitatile de marketing, catalog, bannere sau continut sunt usor de administrat, fara cunostinte de programare.

Design personalizat (fara theme)

Indiferent de versiunea aleasa, toate magazinele create de noi au design personalizat.

Magazine cu design modern

Fiecare design este creat pe baza trendului din piata de ecommerce, a nisei in care activati si a ultimelor tehnologii.

Design Special pentru dispozitive mobile

Traficul de pe dispozitivele mobile depaseste pe anumite nise 85%, iar acest lucru necesita o structura si un design separat pentru mobile. Responsive nu se mai aplica, este inutil sa incarcam banare create pentru desktop pe mobil, poze mari la produse, etc.

Design Personalizat in functie de nisa

Indiferent de versiunea aleasa beneficiati de o varianta de design personalizat pentru magazinul dvs. În functie de tipul de produse si nisa magazinului, echipa noastra va propune un design modern si eficient. Fiecare nisa are particularitatile ei, iar noi tinem cont de aceste elemente in crearea layout-urilor.

Nelimitat!

Nu limitam numar de categorii, produse, promotii, ... nimic!

Produse / categorii Nelimitate

In comparatie cu alte solutii software de magazine online, SmartShop ofera posibilitatea de a adauga un numar nelimitat de produse si categorii. Nu va faceti griji in privinta versiunii alese, aceasta functionalitate este disponibila pentru toate versiunile noastre.

Optiuni / Filtre Nelimitate

Indiferent de tipul de produse, aveti posibilitati nelimitate in crearea de optiuni, specificatii sau filtre, astfel incat clientii dvs sa poate gasi rapid si simplu produsele dorite.

Promotii / Cupoane / Bannere Nelimitate

Puteti activa un numar nelimitat de promotii, cupoane sau bannere pentru ca creste numarul vanzarilor si a fideliza un numar cat mai mare de clienti.

Curieri si metode de plata nemilitate

Functie de preferintele tale poti lucra cu cati curieri vrei. Mai mult, SmartShop ofera selectie automata a curierului functie de mai multi factori pentru a minimiza costul si a maximiza performanta de livrare.

Vrei sa lucram impreuna?

Ai intrebari sau vrei sa stabilim etapele proiectului?

Contact