demo site

Software Magazin Online

Dezvoltat pe cea mai buna platforma ecommerce CS-CART, SmartShop este solutia ideala pentru orice tip de magazin online.

DE CE SMART SHOP?

SOLUTIE SOFTWARE PROFESIONALA PENTRU ORICE TIP DE MAGAZIN ONLINE

USOR DE UTILIZAT / ADMINISTRAT

SmartShop este o solutie software ecommerce pentru orice tip de magazin online care nu numai ca are un design deosebit, este si foarte usor de utilizat. Administrarea magazinului(panoul de administrare) este intuitiva, simpla si logica. SmartShop este o solutie exclusiv online, ce functioneaza in orice browser.

 

CONTENT MANAGEMENT SYSTEM

Cu SmartShop orice modificare este simpla si rapida. Fie ca aveti nevoie de o categorie noua, vreti sa adaugati imagini noi, sa schimbati preturi pentru anumite produse, sa schimbati anumite bannere, sa adaugati o oferta promotionala sau un articol, panoul de administrare va ofera toate functionalitatile necesare.

 

TOATE FUNCTIONALITATILE INCLUSE

Indiferent de versiunea SmartShop aleasa, aveti toate functionalitatile incluse pentru administrarea si dezvoltarea unui magazin online de succes. In cazul in care afacerea dvs necesita functionalitati personalizate, avem cu siguranta cea mai buna solutie pentru dvs.

 

RAPID SI USOR. FARA CUNOSTINTE TEHNICE

In comparatie cu alte platforme software pentru magazine online, SmartShop nu necesita cunostinte de programare, ceea ce ofera proprietarilor de magazine un avantaj major in activitatea de zi cu zi. Toate functionalitatile de marketing, catalog, bannere sau continut sunt usor de administrat, fara cunostinte de programare.

VERSIUNI MULTIPLE DE DESIGN

In functie de solutia aleasa, aveti la dispozitie mai multe versiuni prestabilite(peste 30 de template-uri) pentru design-ul magazinului. Toate versiunile sunt create pentru a putea dezvolta orice tip de magazin online, fara modificari suplimentare. 

 

DESIGN DIFERIT PENTRU FIECARE NISA

In functie de tipul de produse si nisa magazinului, in cazul in care un client doreste acelasi design, clientii beneficiaza de modificari gratuite ale design-ului, astfel incat sa nu existe 2 magazine pe aceeasi nisa cu acelasi design.

 

MAGAZINE CU DESIGN MODERN

Fiecare design predefinit(template) poate fi utilizat de maxim 5 clienti, pe nise diferite. Din acest motiv, echipa noastra creeaza in fiecare luna un design nou, pentru fiecare solutie SmartShop. Fiecare design este creat pe baza trendului din piata de ecommerce si a ultimelor tehnologii.

 

DESIGN PERSONALIZAT

Clientii care opteaza pentru SmarShop versiunea Plus beneficiaza de o varianta de design personalizat pentru magazinul lor.  Aveti posibilitatea sa comandati diferite optiuni de design creat de echipa Attitude in functie de bugetul dvs, indiferent de versiunea SmartShop aleasa.

PRODUSE/CATEGORII NELIMITATE

In comparatie cu alte solutii software de magazine online, SmartShop ofera posibilitatea de a adauga un numar nelimitat de produse si categorii. Nu va faceti griji in privinta versiunii alese, aceasta functionalitate este disponibila pentru toate versiunile noastre.

 

OPTIUNI/FILTRE NELIMITATE

Indiferent de tipul de produse, aveti posibilitati nelimitate in crearea de optiuni, specificatii sau filtre, astfel incat clientii dvs sa poate gasi rapid si simplu produsele dorite. 

 

PROMOTII/CUPOANE NELIMITATE

Puteti activa un numar nelimitat de promotii sau cupoane pentru ca creste numarul vanzarilor si a fideliza un numar cat mai mare de clienti.

 

SUPORT EMAIL 24/24

Toti clientii nostri beneficiaza de suport pe email 24/24. In functie de tipul de magazin online comandat, pentru o perioada de timp limitata suportul este gratuit. De asemenea, in schimbul unei sume achitate lunar suntem dispusi sa va oferim suport prin email 24/24, lifetime.

SEARCH ENGINE FRIENDLY URLs

Orice link din magazinul dvs, indiferent ca este categorie, produs sau pagina, beneficiaza de avantajul "search engine friendly urls", astfel incat produsele dvs sa beneficieze de un trafic mai mare. 

 

META TAGS CUSTOM

Fiecare pagina din magazinul dvs include posibilitatea de editare pentru meta tags, titlu, descriere sau keywords, oferind astfel motoarelor de cautare informatii exacte despre continutul acelei pagini.

 

GOOGLE ANALYTICS/SITEMAP

Magazinul dvs este integrat usor cu functionalitatile Google Analytics pentru a putea analiza datele despre vizitatorii magazinului dvs. Puteti genera automat diferite formate sitemap pentru toate motoarele de cautare.

 

OPTIMIZARE SEO OFFSITE

Clientii nostri care opteaza pentru versiunea SmartShop Plus beneficiaza gratuit de serviciile basic de optimizare off-site ce includ inscrierea magazinului in 300 de directoare si 30 de articole publicate pe site-urile de profil. Toti clientii nostri pot opta pentru optimizare seo basic sau servicii profesionale de optimizare seo off-site.

VERSIUNEA START UP VERSIUNE START UP

Alegerea ideala pentru orice tip de magazin. Indiferent daca sunteti la inceput, sau aveti deja un magazin online.

VERSIUNEA STANDARD VERSIUNE STANDARD

Solutia noastra pentru proprietarii de magazine ce doresc o platforma performanta si promovare online.

VERSIUNEA PLUS VERSIUNE PLUS

Ofera clientilor nostri acces la functionalitati extra, gratuit sau cu 15% reducere, suport telefonic specializat din partea echipei noastre.

Loading...