Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Servicii complete de marketing online

Ai o echipa altaturi, platesti performanta!

Preturi

O echipa de specialisti in Marketing Online

Dezvoltăm pentru tine strategii si soluții personalizate de marketing online.

Campanii PPC & Retargetare

Dezvoltam, analizam, optimizam zi de zi campanii PPC gandite pentru afacerea ta. Google Adwords, Facebook Ads, Instagram, Youtube, orice canal de marketing online ne este la indemana.

Afiliere

Un canal important de marketing acum la indemana ta. Feeduri de produse, bannere atragatoare, affiliate manager dedicat pentru o campanie de succes, indiferent de reteaua preferata.

Social Media

Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, tot ce inseamna social media iti ofera un plus de suport in comunicarea cu clientii tai.

Specialisti in SEO

Strategii performante, preturi foarte bune pentru link-uri de calitate, continut si descrieri utile pentru user, trafic de calitate, viteza de incarcare foarte buna...

Content marketing

Indiferent de strategia de marketing, continutul de calitate este obligatoriu pentru o afacere online. Continut pentru Social Media, SEO, PPC, PR si pentru articolele adaugate periodic pe blog-ul magazinului online.

Newsletter

Inscrierile se fac automat in magazinul dvs, gestionam listele si abonatii, aveti access la statistici complete de la rata de deschidere pana la produsele achizitionate din campania de newsletter.

Afacerea noastra - Magazinul TAU online

Dezvoltăm pentru tine cele mai bune solutii tehnice optimizate pentru performanta!

Magazin deosebit

Afacerea ta este magazinul nostru online, lucram zi de zi sa imbunatatim imaginea si performantele acestuia atat pentru o navigare placuta cat si pentru un management usor a echipei tale.

Viteza

Magazinul tau poate fi gazduit pe serverele noastre de mare viteza sau putem optimiza solutia ta de gazduire astfel incat orice pagina din magazin sa se incarce intr-o fractiune de secunda.

Design & Graphic design

Nou, curat, orientat catre conversie, design-ul propus de noi va oferi o experienta placuta si intuitiva clientilor tai. Testam si imbunatatim design-ul site-ului periodic.

Solutii personalizate

Indiferent de nevoile tale, suntem pregatiti cu solutii: management depozit, calcul adaos comercial, profit pe comanda, custom AWB, statusuri de livrare, SMS personalizat, clienti problema etc.

Standard

Servicii oferite magazinelor cu cifra de afaceri sub 50.000 euro lunar

€ 995 / luna

Contact Întrebări & Răspunsuri

Administrare campanii PPC & Remarketing

Strategie si implementare campanie SEO

Strategie si implementare campanie Branding

Afiliate Manager

Administrare Newsletter

Administrare Pagina Facebook

Postari Facebook & Instagram

Creare continut site

Design campanii si postari FB

Design bannere site / afiliere

 

Nu exista alte costuri lunare anuale sau costuri ascunse. Serviciile sunt însoțite de contract și factură.

Clientii cu o cifra de afaceri de peste 50.000 euro lunar trec automat la pachetul de servicii PLUS.

Intrebari Generale:

Ce servicii sunt incluse in cei 995 euro?

Toate serviciile necesare pentru promovarea corecta a unui magazin online!

Puteti colabora cu echipa interna?

Serviciile noastre sunt exclusive, oferite de echipa noastra. Serviciile sunt complete, in acest fel evitam scuzele, pasarea responsabilitatii si cautarea de "vinovati".

Cate persoane se ocupa de afacerea mea?

oricate sunt necesare. Echipa noastra este formata din 18 persoane angajate intern si 22 persoane angajate cu contract de colaborare (extern). In functie de strategia si nevoile fiecarui client, managerul de proiect repartizeaza un numar de persoane suficient de mare pentru acoperirea tuturor task-urilor acelui proiect.

Pe ce perioada este contractul pentru STANDARD?

Pe o perioada initiala de 3 luni. In functie de evolutia proiectului si relatia de colaborare, acesta se poate prelungii sau intrerupe.

Va asumati contractual un target de vanzari?

Cu siguranta putem stabili de comun acord un grafic de crestere a magazinului dvs. Strategia noastra vizeaza un marketing de performanta si nu o "intretinere" a magazinului dvs, deci avem un scop comun de a creste cat mai mult si cat mai rapid volumul de vanzari mentinand o cota acceptabila de profitabilitate.

Acceptati si proiecte noi?

Fiecare proiect si nisa are particularitatile lui, in unele cazuri statisticile anterioare ale magazinului sunt cele care ne conving asupra oportunitatilor de crestere, alteori o idee buna pusa in practica corect poate fi o varianta castigatoare. Va rugam sa ne contactati pentru a discuta despre proiectul dvs.

Preluati tot ceea ce inseamna marketing/promovare fara exceptii?

Da, este mai simplu pentru ambele parti sa oferim o solutie integrala si sa ne ocupam de toate componentele de marketing dupa un plan de comunicare adecvat nisei.

Cifre seci sau dialog constructiv?

Dincolo de cifre noi credem in dialog! Pe masura ce intelegem cat mai bine problemele tale si nisa magazinului putem creea solutii optime de crestere si dezvoltare.

Cati clienti aveti?

Nu simtim nevoia sa ne laudam cu un numar record de clienti. Preferam sa oferim calitate si nu cantitate. Vom refuza orice proiect/client daca nu se justifica colaborarea. Ne dorim clienti care pot si vor sa creasca impreuna cu echipa noastra.


Intrebari versiunea Plus:

Versiunea PLUS este dedicata clientilor cu cifra de afaceri de peste 50.000 euro lunar!

Ce inseamna cost personalizat?

In functie de nisa, client, adaos... se negociaza un pret pe comanda sau procent din cifra de afaceri lunara. Fiecare client este diferit, fiecare nisa are particularitatile ei, astfel incat fiecare oferta este diferita!

*Ce inseamna serviciul de dezvoltare magazine online?

In cazul in care solutia clientului nu corespunde nevoilor noastre, echipa noastra de programatori reface complet solutia clientului, fara costuri, fara mentenanta, pe o solutie performanta cu toate functionalitatile necesare incluse. Costul extern al unui astfel de serviciu este intre 10.000-50.000 euro. Gazduirea magazinului se face pe serverele noastre, servere dedicate ce pot sustine orice tip de magazin online, indiferent de traficul aceastuia. Atat dezvoltarea magazinului cat si gazduirea acestuia, sunt incluse in oferta noastra personalizata.

Pe ce perioada este contractul pentru PLUS?

Contractul se semneaza pe o perioada de minim 6 luni. Ulterior poate inceta sau se prelungeste pe o perioada de minim 12 luni. Ne dorim parteneri pe termen lung si nu teste de marketing, sau clienti in cautarea de consultata si training gratuit.

De ce agentia Attitude si nu orice alta agentie?

Pentru ca nu facturam mentenata, % din buget, ore, deplasari... Suntem singura agentie cu experienta de peste 3 ani in a furniza servicii complete de marketing pe baza de % din vanzari sau o suma fixa pentru fiecare comanda. Serviciile noastre sunt complete, ne dorim parteneri si nu angajatori!

La un anumit ordin de marime de ce nu as angaja o echipa proprie?

Pentru a obtine performante semnificative ai nevoie de munca, talent si experienta iar oamenii capabili sa livreze sunt in egala masura greu de gasit si greu de pastrat. Inerentele zile libere, absente, concedii pot fragmenta semnificativ calitatea performantei afacerii tale. Altfel, noi avem grija sa acoperim astfel de lipsuri si pregatirea individuala permite rotirea posturilor functie de necesarul de moment.Daca dupa o perioada de colaborare cu echipa noastra consideri ca se justifica timpul si costurile cu gasirea, angajarea si pastrarea propiei echipe, atunci poti continua proiectul cu propia echipa.

Vrei sa lucram impreuna?

Ai intrebari sau vrei sa stabilim etapele proiectului?

Contact