Animax

Magazin Online versiunea Profesional, specializat in produse pentru animale de companie

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Versiunea Profesional

Animax.ro

Pentru toti iubitorii de animale, Animax comercializează produse de calitate, de la hrana pana la produse de ingrijire. Printre produsele care se gasesc in magazin se numara culcusurile, custile, lesele, zgarzile, botnitele etc. Pe langa caini si pisici, cele mai iubite animale de companie, magazinul se adreseaza si iubitorilor de pasari autohtone sau exotice, iubitorilor de reptile, rozatoare, pesti etc.

Produsele sunt asezate pe categorii, in functie de animalele carora li se adreseaza astfel inca acestea sa poata fi gasite mai usor. Categoriile existente sunt: caini, pisici, pasari, rozatoare, pesti si reptile. Acestea se mai gasesc in categoriile de noutati si promotii. Intrand pe fiecare categorie in parte, produsele pot fi gasite dupa pret, tip de produs, brand, ambalaj etc.

Site-ul are si alte elemente care fac navigarea mai usoara pe acesta astfel incat produsele cautate pot fi gasite mult mai usor. Odata gasite, acestea pot fi comandate intr-un mod foarte simplu, destul de intuitiv si intr-un mod securizat.

 • Data
  Mai 21, 2015
 • Skills
  cs-cart 3.3,JQuery, Sass
 • Client
  Pet product Srl
 • Proiect
  Magazin Online Animax