Atxcomputers

atxcomputers.ro îți oferă echipamente IT refurbished, pe măsura nevoile tale punctuale – fie cele personale, fie cele de business.

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Magazin Online Start Up

Atxcomputers

atxcomputers.ro iti ofera echipamente IT refurbished si second hand, pe masura nevoilor tale punctuale – fie cele personale, fie cele de business.Produsele comercializate pe site sunt verificate fiecare in parte de specialisti cu scopul de a oferi doar produse de calitate, fara defecte. Odata cu verificarea lor se cauta solutii si pentru imbunatatirea acestora.

Un produs refurbished nu trebuie confundat cu unul second hand. Acesta se deosebeste de unul nou prin faptul ca nu se mai afla in tipla originala si are un pret mai mic, ceea ce inseamna un cost mai mic pentru clienti pentru un produs de aceeasi calitate. Produsele second hand sunt la randul lor verificate si imbunatatite de expertii Atxcomputers.

Magazinul comercializeaza PC-uri, laptop-uri, imprimante, monitoare si alte produse utile pentru munca la birou. Pe langa PC-uri, pe site se gasesc si componente second hand pentru imbunatatirea performantelor calculatoarelor, de la coolere și memorii RAM, pana la placi video si procesoare. Atxcomputers se orienteaza catre clienti si le ofera posibilitatea de a cere o oferta personalizata, potrivita nevoilor fiecaruia.