Farest

Site de prezentare si magazin Online versiunea Start Up, nisa ferestre pvs si usi.

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Magazin Online Start Up/span>

Far-Est

Far Est este unul dintre cei mai mari producatori de tamplarie PVC din Romania avand o experienta de 14 ani pe aceasta piata, in timp dovedind ca este unul din putinii producatori care nu au facut rabat de la calitatea produselor si care a pastrat intacte valorile si indicatiile tehnice ale furnizorilor de renume mondial cu care colaboreaza.

farest.ro este conceput ca un site de prezentare prin care compania isi prezinta produsele si serviciile oferite publicului. Pe acesta pot fi gasite informatii despre produse, portofoliul si cateva instrumente utile clientilor. Unul dintre aceste instrumente este calculatorul de preturi ale tamplariei PVC. Cu ajutorul lui se poate estima un preČ› corect al usilor si ferestrelor cu geam termopan, in functie de specificitatile acestora. Clientii pot gasi informatii despre diferite tipuri de usi (culisante cu ridicare, glisante PremiLine, oscilo-culisante, armonice etc) sau ferestre.

Site-ul are integrat si un magazin online prin care clientii pot cumpara ferestre si usi de termopan, la diferite dimensiuni, cu diferite sisteme de inchidere si diferite culori.

 • Data
  Noiembrie 14, 2016
 • Skills
  cs-cart 4.2,JQuery, Sass
 • Client
  FAR EST WINDOWS SRL.
 • Proiect
  Farest