Ebuget.ro

Magazin Online versiunea Marketplace, nisa produse de incaltaminte si accesorii.

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Magazin Online Enterprise

ebuget

eBuget.ro este un proiect de amploare, nu doar prin prisma faptului ca am sustinut o munca asidua care s-a intins pe o perioada de mai bine de doua luni in vederea conturarii unui design corespunzator, a implementarii sale alaturi de functionalitatile aferente cat si a completarii site-ului cu informatiile pe care le puteti observa in momentul de fata, dar si datorita complexitatii efective a portalului. Un vizitator are la indemana articole, stiri din diverse domenii, module de comparare a produselor si serviciilor prezentate pe site, acces deplin la sfaturile oferite de consultantii eBuget cat si posibilitatea de a aplica online pentru un credit bancar, o asigurare sau un card bancar.
Am enumerat doar cateva dintre sectiunile importante ale portalului eBuget, in realitate numarul lor fiind mult mai mare. Categoriile principale sunt: Autoturisme, Locuinta, Finante, Viata, Calatorie, Afacere si Cumparaturi, fiecare dintre ele ingloband numeroase categorii secundare in care au fost adaugate produse si servicii specifice precum asigurarile auto, creditele bancare si nebancare, imprumuturile rapide sau chiar utilitatile.
eBuget poate fi considerat un portal mixt, compus dintr-o sectiune pur informativa, capabila sa va contureze o idee cat mai vasta despre produsele si serviciile afisate, dar si una de achizitie sau aplicare directa, in cadrul acesteia avand posibilitatea de a intra in posesia unui bun extrem de rapid. Principalul obiectiv al acestui portal in online-ul romanesc este de a oferi, in acelasi loc, mai multe produse de interes pentru cetateanul roman, in acest fel economisindu-se sume consistente de bani si timp.
Baza acestui site este constituita dintr-o solutie de comert electronica modificata in procent de 80% pentru a avea capacitatea de a integra intr-o maniera user friendly toate sectiunile dorite de client. Vizitatorii au la indemana materiale informative explicate de catre specialistii eBuget, pot aplica pentru oricare dintre produsele afisate evitand astfel drumurile in sediile bancilor sau altor firme de profil, in timp ce comparatoarele de preturi si optiuni va ajuta sa luati intotdeauna decizia corecta.
 • Data
  Mai 12, 2016
 • Skills
  cs-cart 4.3,JQuery, Sass
 • Client
  EBUGET SERVICII ONLINE SRL
 • Proiect
  Magazin Online ebuget