Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Kalapod

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Versiunea Multistore

Kalapod

Kalapod este primul client pe marketing online. Este un magazin care comercializeaza incaltaminte, imbracaminte si accesorii pentru dame, barbati si copii, insa si produse pentru casa. Produsele sunt impartite pe categorii (dama, barbati, copii, pentru casa), iar pentru a fi gasite mai usor, produsele sunt impartite in mai multe subcategorii. Acestea pot fi sortate dupa mai multe criterii, cum ar fi pretul si culoarea. Produsele pot fi cautate si facand o simpla interogare pe site.

Clientii pot gasi atat produse de sezon cat și produse all seazons, care pot fi purtate ori incaltate indiferent de sezon. In cazul fiecarui produs in parte sunt specificate principalele caracteristici si uneri chiar si informatii legate de intretinerea acestora. Magazinul isi informeaza permanent clientii in legatura cu produsele cumparate.Ghidul de marimi si blogul reprezintă doua dintre mijloacele de informare a acestora.

Informarea clienților și a potențialilor clienți se face și prin newsletter. Acestia primesc periodic pe mail informatii despre cele mai noi produse sau despre cele mai recente promotii.


 • Data
  Octombrie 22, 2015
 • Skills
  cs-cart 3.3,JQuery, Sass
 • Client
  Sepatu Srl
 • Proiect
  Magazin Online kalapod