Kareli

Magazin Online versiunea Multistore, 4 tari, nisa produse cosmetice, in special manichiura si epilare.

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Magazin Online Multistore

Kareli

Cu o experienta de peste 7 ani pe piata produselor pentru saloane dar si uz personal, Kareli este aliatul tau in materie de frumusete. Magazinul comercializeaza o gama larga de produse de epilare, manichiura, make-up si ingrijirea parului. Se adreseaza atat clientilor persoane fizice cat si celor care au o afacere in acest domeniu. Exista o categorie speciala care se adreseaza saloanelor de infrumusetare. Calitatea produselor este garantata de brandurile care le produc. Feed back-ul primit de la clienti este unul pozitiv.

Site-ul este unul responsiv. Navigarea pe el este la fel de simpla, indiferent de dispozitivul ales, de la desktop, pana la laptop sau tableta. Filtrele folosite pe acesta ii ajuta pe clienti sa ajunga mult mai usor la produsele pe care si le doresc. Acestea pot fi folosite simultan pentru a reduce considerabil timpul de cautare a produselor dorite.

Kareli este un magazin online orientat catre clienti, ofera permanent reduceri consistente si cauta solutii pentru ca acestia sa fie multumiti. O astfel de solutie este oferirea de kituri pentru unghii sau pentru epilare. Produsele din aceste kituri vin cu o reducere importanta si periodic cu o extrareducere. Pe langa acest lucru, in fiecare kit se gasesc produse de calitate.

 • Data
  Mai 21, 2017
 • Skills
  cs-cart 4.5,JQuery, Sass
 • Client
  KARELI IMPEX SRL
 • Proiect
  Magazin Online Kareli