Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Zapatos

Magazin Online versiunea Multistore, 4 tari, specializat in vanzarea produselor de incaltaminte

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Magazin Online Plus

Zapatos

Zapatos este un magazin online orientat spre persoanele care vor sa fie in trend, oferind o gama larga de incaltari de sezon sau all seasons, pentru femei dar si pentru barbati. Pentru o experienta cat mai placuta pe site a clientilor, produsele sunt asezate in categorii si subcategorii specifice, iar filtrele ajuta si ele la gasirea mai rapida a produselor dorite. Incaltamintea poate fi sortata nu doar dupa pret si marimi dar si dupa culori, materiale, brant sau alte criterii.

Periodic, Zapatos aduna cele mai apreciate modele de incaltaminte in categorii specifice, astfel incat clientii pot afla care sunt cele mai dorite incaltari si pot afla care este trend-ul. Magazinul doreste sa isi informeze clientii si prin blogul sau, actualizat periodic cu tendintele in materie de incaltaminte, dar si cu sfaturi de intretinere a incaltarilor.

Magazinul se adreseaza persoanelor de toate varstele, active, care cauta sa pastreze un echilibru intre aerul clasic, senzualitate si gustul personal. Pe scurt, se adreseaza persoanelor care doresc sa arate ireprosabil. Zapatos si-a propus sa isi fidelizeze clientii, oferindu-le produse de calitate, care sunt periodic insotite de reduceri importante.

 • Data
  Martie 26, 2017
 • Skills
  cs-cart 4.5,JQuery, Sass
 • Client
  Boutique Mall S.r.l
 • Proiect
  Magazin Online Zapatos