Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Solenyy

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Magazin Online Profesional

SOLENYY

Una dintre cele mai mari preocupări ale unui șofer este ca mașina acestuia să fie cât mai sigură atunci când circulă pe drumurile publice. Pentru asta e nevoie de un set de pneuri/jante care să se adapteze atât mașinii fiecăruia cât și drumurilor din România. Pentru că există o diversitate mare de automobile, era nevoie de un magazin care să comercializeze o gamă cât mai largă de pneuri și jante astfel încât proprietarii de mașini să poată găsi ușor pneurile și jantele de care au nevoie, atât ca cerințe tehnice cât și din punct de vedere calitativ.

Solenyy este un magazin care a apărut tocmai în această idee, acoperind o gamă cât mai variată de anvelope și jante, la prețuri competitive, de la zeci de brand-uri, pentru toate tipurile de automobile și mărci.

Noi ne-am ocupat de realizarea site-ului, de la design până la partea ce ține de funcționalitatea acestuia. Clienții magazinului sunt întâmpinați de un site care se adaptează perfect oricărui tip de dispozitiv de pe care e accesat, putând naviga pe el extrem de ușor.

Numeroasele filtre pe care le-am integrat fac ca cei care caută un anumit tip pneu sau un anumit tip de jantă să o găsească rapid, cu doar câteva click-uri necesare pentru a alege dimensiunile, sezonul și brand-ul. După alegerea produselor, comanda se poate plasa la fel de repede.