noudinnou

Magazin Online versiunea StartUp, nisa produse IT refurbished

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Magazin Online Start Up

noudinnou

noudinnou.ro iti ofera multifunctionale IT refurbished, pe masura nevoile tale punctuale – fie cele personale, fie cele de business. Acestea au preturi mai mici decat produsele in tipla, insa calitatea este aceeasi. Pe site pot fi achizitionate si produse ori componente second hand, verificate de specialistii firmei. Toate produsele comercializate pe site beneficiaza de garantie. Acestea sunt impartite in trei clase: refurbished by factory, refurbished by noudinnou si second hand.

Produsele refurbished by factory sunt cele mai numeroase de pe site si prezinta un grad scazut de utilizare, uneori nefiind deloc utilizate. Cele din clasa refurbished by noudinnou sunt cele cu urme minime de utilizare si uneori acestea se rezuma doar la mici defecte vizuale, fara nici un defect care sa tina de functionalitate.

Magazinul este responsiv si poate fi accesat de pe orice dispozitiv. Indiferent ca vorbim de PC, laptop, tableta sau telefon si indiferent de dimensiunea ecranului, navigarea este la fel de usoara si intuitiva.