Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Nordex

Magazin Online versiunea Multistore, 4 tari, nisa produse cosmetice, in special manichiura si epilare.

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Magazin Online Profesional

Nordex

Nordex este un magazin online care comercializeaza o gama variata de produse, de la motounelte pentru gradinarit pana la echipamente si utilaje pentru industrie si constructii. Indiferent ca vorbim de persoanele care au un hobby sau de cele care au un business, magazinul vine in intampinarea tuturor, cu toata gama de unelte necesare.

Site-ul este usor de navigat, iar produsele sunt usor de gasit, fiind asezate pe categorii și subcategorii. Prima categorie de produse este cea de motounelte pentru gradina, in care intra atat uneltele pentru ingrijirea gradinii cat si cele destinate altor activitati gospodaresti. O alta categorie este cea a sculelor electrice, care pot fi folosite in treburile obisnuite din locuinte cat si pentru activitati profesionale. Alte categorii de produse sunt: ”scule de mana”, ”utilaje de constructii”, ”tehnica diamantata”, ”echipamente protectie” etc.

Site-ul are integrate o serie de filtre care ajuta la sortarea produselor in functie de preferintele clientilor, care ajung astfel mai usor la produsele dorite, putand sa le aleagă in functie de brand, tipul acestora, greutate sau pret. Pentru o navigare mai usoara printre categorii si subcategorii se poate consulta da click pe Sitemap (harta site-ului), care se gaseste in subsolul tuturor paginilor web ale magazinului online.

Nordex este un magazin care tine cont de feed back-ul primit de la clienti și poarta in permanenta un dialog cu acestia. Pe site exista implementate butoane catre principalele retele de socializare.