Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

oaierless

atxcomputers.ro îți oferă echipamente IT refurbished, pe măsura nevoile tale punctuale – fie cele personale, fie cele de business.

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Magazin Online Start Up

oaierless

Cu o experienta de peste 11 ani in telecom si retelistica, oaireless.ro este un magazin online care comercializeaza produse ce tin de retelistica si nu numai. Este adaptat perfect pentru cei care tin pasul cu tehnologia si inovatia. O categorie importanta de produse sunt cele care tin de conectarea wireless. Alte categorii de pe site sunt: retelistica, smart home, gadget, periferice si print&scan.

In categoria smart home se gasesc produse precum camere de supraveghere, prize inteligente, senzori, becuri inteligente etc. In categoria print&scan sunt comercializiate imprimante si consumabile, iar in categoria gadget se gasesc produse precum mouse-uri, boxe portabile, incarcatoare TP-Link etc. In categoria ”periferice” se gasesc produse precum hard disk-urile externe, placi de retea, USB HUB etc.

Site-ul are integrate o serie de filtre pentru o navigare mai usoara. Acestea sunt intuitive, iar produsele pot fi sortate dupa brand, dupa pret sau dupa alte criterii care il ajuta pe client sa ajunga cat mai repede la produsul pe care si-l doreste.