dassofa

atxcomputers.ro îți oferă echipamente IT refurbished, pe măsura nevoile tale punctuale – fie cele personale, fie cele de business.

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Magazin Online Start Up

dassofa

Ti-ai propus sa iti mobilezi casa ori apartamentul!? dassofa.ro iti pune la dispozitie o serie de produse in acest sens precum canapele fixe si extensibile, garnituri de colt fixe si extensibile, paturi tapiate și alte accesorii pentru casă. Magazinul online oferă periodic o serie de reduceri, avand o pagina destinata promotiilor.

Pentru ca magazinul online sa fie cat mai util atat clientilor cat si echipei din spatele proiectului, am integrat o serie de filtre pentru ca cei care vor sa cumpere sa gaseasca produsele cat mai repede, iar personalul care se ocupa de livrarea lor sa poate face acest lucru intr-un timp cat mai scurt, prin usurinta cu care pot sorta comenzile dupa diferite criterii.

Mijloacele de plata integrate sunt extrem de variate, iar clientii magazinului au optiunea de a plati produsele cumparate la primirea lor, atunci cand sunt aduse de curier.