DeClub

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Versiunea Multistore

DeClub.ro

In intampinarea celor care doresc sa atraga toate privirile atunci cand ies in club, cand merg la un un eveniment important sau care vor pur si simplu sa se imbrace elegant a aparut declub.ro, un magazin online care comercializeaza rochii, imbracaminte și accesorii pentru femei. Rochiile sunt articolele vestimentare care ocupa o parte importanta a site-ului. Acestea sunt impartite pe mai multe subcategorii: de club, de vara, de seara, de ocazie, elegante, dantela, XXL, cu livrare gratuita, etc. Pe langa imbracaminte si accesorii, o alta categorie de produse este denumita ”picanterii” si in ea se gasesc produse care se poarta in intimitate.

Magazinul online este responsive, incarcandu-se usor pe orice dispozitiv si pe orice ecran. Navigarea pe acesta este intuitiva, lucru care face ca produsele sa fie gasite usor, chiar si atunci cand nu se fac interogari in bara de cautare. Se folosesc filtre pentru cautarea lor, extrem de diverse, cum ar fi marimile si culorile. In momentul in care clientii intra pe pagina unui produs, acestora li se sugereaza si alte produse similare.

DeClub.Ro ofera periodic reduceri si incearca sa isi fidelizeze clientii prin oferirea unor extrareduceri. Pe site sunt implementate butoane care duc catre principalele retele de socializare. Magazinul comunica si interactioneaza cu clientii sai pe Facebook, Instagram, Twitter, Pinteres si YouTube.

 • Data
  Martie 26, 2016
 • Skills
  cs-cart 3.1,JQuery, Sass
 • Client
  Ayam Textile Srl
 • Proiect
  Magazin Online Beddings