Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Costo

Magazin Online versiunea Marketplace, nisa produse de incaltaminte si accesorii.

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc
Nou

Description

Magazin Online Marketplace

Costo

Costo.ro este un magazin online de fashion care si-a propus sa le ofere clientilor sai cel mai bun raport calitate-pret la produsele pe care le comercializeaza. Se axeaza in principal pe incaltamintea pentru femei insa pot fi gasite si modele pentru barbati. Incaltamintea de sezon, destul de variata, se combina perfect cu cea all seasons. Pe scurt, costo.ro inseamna incaltaminte fara limite.

Navigarea pe site este intuitiva, indiferent de ecranul de pe care este accesat. Sunt folosite numeroase filtre si elemente specifice pentru fiecare dispozitiv in parte astfel incat clientii sa isi poata gasi mai usor produsele pe care si le doresc. Spre exemplu, pe mobil acestia pot sorta foarte rapid incaltamintea dupa marimi.

Unul dintre principiile dupa care se ghideaza costo.ro in alegerea produselor pe care le ofera clientilor este diversitatea lor, atat ca desing, cat si ca utilitate sau culori. Pe site poate fi gasita o paleta larga de culori, care sa se potriveasca atat persoanelor excentrice cat si celor care prefera stilul clasic ori unul cat mai neutru. Magazinul este orientat spre satisfacerea tuturor clientilor, indiferent de gusturile lor. Pe site poate fi gasita incaltaminte de sezon dar si incaltaminte care poate fi purtata in tot timpul anului.

 • Data
  Mai 18, 2018
 • Skills
  cs-cart 4.5,JQuery, Sass
 • Client
  Costo Online Srl.
 • Proiect
  Magazin Online Costo