Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Beddings

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Versiunea Multistore

Beddings

Beddings este un magazin multistore, parte din cele 9 magazine ale unuia dintre clientii nostri. Comercializeaza lenjerii de pat, pilote, perne, paturi pufoase, tapet, perdele de dus, covoare etc. Vorbim practic de aproape orice produs textil, ori din materiale similare, care are scopul de a amenaja locuinta, in special dormitorul.

Periodic, pe site sunt acordate reduceri consistente, la toata gama de produse. Magazinul si-a propus sa isi fidelizee clientii prin acordarea unor reduceri personalizate. Produsele sunt foate usor de gasit datorita aranjarii lor pe categorii si pentru ca pe site pot fi folosite diferite filtre. Acestea sunt variate pentru fiecare categorie in parte.

Pentru cei care doresc sa isi innoiasca locuinta, Beddings este solutie perfecta, indiferent de gusturi si bugete. Lenjeriile de pat, covoarele si celelalte produse pot fi cumparate cu cardul prin integrarea unor mijloace de plata extrem de sigure, dar si ramburs, la venirea curierului.

 • Data
  Martie 26, 2016
 • Skills
  cs-cart 4.3,JQuery, Sass
 • Client
  Ayam Textile Srl
 • Proiect
  Magazin Online Beddings