Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Boutique Mall

Magazin Online versiunea Multistore, nisa produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii.

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc
In Lucru

Description

Magazin Online Multistore

Boutique Mall

Boutique Mall este un magazin online de fashion care comercializeaza incaltaminte, articole vestimentare si accesorii ce apartin unor branduri foarte cunoscute sau unor producatori ce pun accent pe calitatea si pe satisfacerea nevoilor clientilor. Pe site pot fi gasite mii de produse, de la tricouri pentru copii, pana la accesorii de lux sau parfumuri.

Site-ul este impartit pe patru categorii: femei, barbati, fete, baieti si sporturi. Fiecare categorie in parte are mai multe subcategorii pentru ca cei care vor sa navigheze pe el sa poata ajunge la produsele pe care si le doresc mult mai usor. In acest sens, sunt folosite numeroase filtre destul de intuitive. Clientii magazinului isi pot sorta produsele in functie de branduri, preturi, marimi, etc. Pentru o experienta cat mai placuta se pot folosi mai multe filtre simultan.

Magazinul are o experienta de peste cinci ani de zile, lucru care arata faptul ca a reusit sa multumeasca mii de clienti prin calitatea produselor livrate. De asemenea, Boutique Mall a tinut tot timpul cont de nevoile clientilor sai si le-a pus la dispozitie produse care pot fi folosite indiferent de tipul de evenimente frecventate, dar si pentru iesitul in oras, pentru job etc.

 • Data
  Februarie , 2019
 • Skills
  cs-cart 4.9,JQuery, Sass
 • Client
  BOUTIQUE MALL S.R.L.
 • Proiect
  Magazin Online Bmall