Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

King

Magazin Online versiunea Marketplace, nisa bauturi alcoolice.

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Magazin Online Marketplace

KING

Sunt momente în care simțim cu toții nevoia de a consuma băuturi alcoolice premium sau de a ne impresiona invitații ori prietenii în timpul unei petreceri. Pentru cei care au nevoie de diversitate și de certitudinea că vor cumpăra doar produse originale a apărut king.ro.

Noi ne-am ocupat de partea tehnică a site-ului. În jurul unui domeniu de internet fără nici un conținut am început să construim, ca pe un puzzle, site-ul pe care îl puteți vedea astăzi, în întregime. Am luat fiecare cerință a clientului nostru și am implementat-o pe rând pentru ca rezultatul final să transpună cât de mult posibil atât dorințele acestuia cât și ambițiile noastre permanente de a face magazine online care să funcționeze perfect, astfel încât toată lumea să fie mulțumită.

Ne bucură enorm când feedback-ul primit atât de la clienții noștri cât și de la cei care ajung să cumpere de pe site-urile create de noi este unul pozitiv.

King.ro este o platformă prin care se comercializează băuturi alcoolice premium, de la vinuri și champagne până la spirtuase precum vodka sau whiskey. Diversitatea produselor, calitatea acestora, prețul competitiv și livrarea rapidă sunt doar câteva dintre caracteristicile platformei King. Toate elementele, puse cap la cap, au făcut ca magazinul să își creeze un portofoliul de clienți fideli într-un mod rapid și susținut.

 • Data
  Noiembrie, 2018
 • Skills
  cs-cart 4.9,JQuery, Sass
 • Client
  BAUTURA TA ONLINE SRL
 • Proiect
  Magazin Bauturi