Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Librio

Magazin Online versiunea Profesional, nisa manuale & auxiliare.

[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Magazin Online Profesional

LIBRIO

Cititul periodic poate avea un impact semnificativ în dezvoltarea noastră. Uneori poate fi o formă de relaxare. Ideal ar fi să îmbinăm cele două lucruri. Pentru asta este important ce anume citim. Librio este una dintre librăriile online de unde se pot găsi cărți pentru toate gusturile și toate vârstele.

Din punct de vedere tehnic, noi suntem ”autorii morali” ai acestei librării online. Am așternut pe foaie ideile clientului nostru și am început să le implementăm. După ce am terminat să așezăm elementele care sunt mai puțin vizibile, am continuat să facem paginile pe care le puteți vedea acum, astfel încât rezultatul final să fie unul pe măsura așteptărilor tuturor.

Ne place să spunem că librio.ro este precum o carte, pe care o puteți răsfoi filă cu filă de fiecare dată când navigați pe site. Vă recomandăm să ”răsfoiți” librăria cât mai des pentru că în felul acesta veți descoperi o serie de cărți noi sau foarte căutate. După cum am menționat deja, în magazin există cărți pentru toate vârstele și din toate genurile, de la manuale și auxiliare până la tratate de medicină sau drept. O categorie aparte este reprezentată de beletristică.

Site-ul este responsiv, astfel încât utilizatorii să se bucure de o experiență plăcută, indiferent de dispozitivul prin care îl accesează. Plasarea unei comenzi este destul de simplă. Pașii pentru a face acest lucru sunt cât mai puțini și cât mai intuitivi. Am integrat suficiente mijloace de plată astfel încât cei care doresc să plătească online să o poată face atât cu cardul cât și prin alte mijloace, cum ar fi PayPal.

 • Data
  Septembrie, 2018
 • Skills
  cs-cart 4.9,JQuery, Sass
 • Client
  GRUP EDITORIAL DZC S.R.L
 • Proiect
  Librarie Online