Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Cum Funcționează

Foloseste platforma de informatii pentru a afla raspunsuri la diferite intrebari despre cum functioneaza magazinul online.

DOCUMENTATIE / HELP

PENTRU VERSIUNILE SMARTSHOP

SmartShop este una dintre cele mai puternice solutii ecommerce disponibile pe piata. Utilizand numeroasele functionalitati puse la dispozitie de catre platforma CS-Cart, va punem la dispozitie posibilitatea de a detine un magazin complet.

In vederea obtinerii mai multor informatii despre functionalitatile oferite de platforma CS-Cart, puteti accesa platforma Knowledge Base disponibila pe site-ul oficial al companiei.

De asemenea, in eventualitatea in care nu reusiti sa intelegeti pe deplin informatiile care stau la baza acestei solutii ecommerce, va rugam sa ne contactati si unul dintre specialistii nostri va va raspunde la solicitari.

Va oferim instalare absolut gratuita pentru oricare dintre versiunile de magazin online disponibile in oferta noastra. Versiunea community vine alaturi de un template standard, instalare si configurare gratuita, restul modificarilor si suportul ulterior fiind contra cost.

In vederea unei utilizari propice a solutiei propuse, va punem la dispozitie un modul de suport prin intermediul email-ului, toti clientii nostri beneficiind de raspuns la orice nelamurire cat si solutionari ale problemelor aparute in urma unei administrari deficitare.

In cadrul suportului inclus in fiecare pachet NU sunt incluse si eventualele modificari sau instalari de module suplimentare efectuate de beneficiar, tehnicienii nostri punandu-va la dispozitie modificari si adaptari gratuit sau contra cost, in functie de pachetul selectat.

Nu stiti cum sa modificati o sectiune, o pagina sau aveti nevoie de un modul suplimentar? Contactati-ne si beneficiati de suportul unui specialist.

Help / Engleza

Vrei sa lucram impreuna?

Ai intrebari sau vrei sa stabilim etapele proiectului?

Contact