Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Solutia de gazduire este vitala pentru un magazin online

Performanta unui magazin online este influentata in mod direct de pachetul de gazduire pentru care optati. Daca ar fi sa enumeram cele mai importante trei elemente care ajuta la buna functionare a unui magazin online, cu referire directa la viteza de incarcare a paginilor, acelea ar fi platforma, codul sursa si gazduirea web.

Consultand piata dedicata gazduirii web, veti observa numai putin de trei tipuri distincte de servicii, fiecare dintre ele fiind ideale pentru un anumit tip de magazin online. Noi le-am segmentat in numai putin de trei categorii, numele lor fiind in stransa concordanta cu anvergura proiectului pe care il detineti: Start-up, Standard si Business.

Majoritatea dintre dvs se intreaba in dese randuri care este cea mai buna solutie de gazduire pentru un magazin online iar noi avem o solutie optima pentru fiecare proiect. Pornind de la detaliul conform caruia platforma, optimizarea codului sursa si traficul magazinului dvs vor fi factorii care influenteaza intr-un procent covarsitor alegerea unui pachet de gazduire web, ati fi tentati sa spuneti ca serverul dedicat este singura solutie. Sfatul nostru este sa analizati cu atentie fiecare posibilitate si sa puneti in balanta toate detaliile aferente, veti constata ca magazinul dvs online poate functiona la fel de bine si pe un cont de gazduire shared, in acest fel economisind sume consistente de bani.

In ceea ce priveste solutia noastra de dezvoltare a unui magazin online(CS-Cart), aceasta functioneaza pe orice pachet de gazduire. Indreptandu-ne atentia si catre platforma Magento, recomandarea noastra este sa apelati la un VPS sau un server dedicat, consumul de resurse 8 fiind unul mult mai ridicat.

Recomandări hosting

Magazine cu pana la 2000 produse
Comparatie Gaduire magazine TLH Host Mama Claus Web MXhost Rohost Spatiul Hostway
Spatiu pe disc (GB)* 5 7 9 6 5 nelimitat 8
Mediu Gazduire
SSD SSD SSD SSD SSD SSD SSD
Trafic lunar ** nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat 30.000 afișări
Domenii găzduite 5 7 9 6 5 nelimitat 8
Baze de date 5 7 9 6 5 nelimitat 8
Conturi email 5 7 9 6 5 nelimitat 8
Ip dedicat *** 5 7 9 6 5 nelimitat 8
Control Panel
Backup
Pret lunar 2.99 € 2.99 € 5 € 5.9 € 5.9 € 3.49 € 8 €
Comanda contact 2.99 € 5 € 5.9 € 5.9 € 3.49 € 8 €

* Spațiul pe disc este important in cazul in care produsele din magazin contin poze multiple, la rezolutii foarte mari. In acelasi timp, daca folositi foarte des adresa de email pentru trimiterea si primirea de documente/oferte (pdf, excel, imagini, etc.), aceste documente consuma din spatiul alocat pentru gazduire, implicit necesitatile privind aceasta resursa crescand.

**Trafic Lunar. In functie de tipul magazinului dvs, este probabil ca numarul de afisari lunare sa depaseasca cele 30.000 de unitati, in aceasta situatie fiind elementar sa mizati pe un pachet de gazduire cu trafic nelimitat, capabil sa va sustina afacerea 24/24.

*** Ip-ul dedicat al unui pachet de gazduire este important in ceea ce priveste elaborarea unei campanii de optimizare SEO, magazinul dvs online avand un vizibil avantaj daca mizati pentru o astfel de optiune. De asemenea, in eventualitatea in care alegeti sa va promovati prin intermediul campaniilor de newsletter, evitati folosirea unui serviciu propriu si indreptati-va catre o solutie dedicata, in acest fel evitand riscurile unei posibile penalizari a ip-ului pachetului de gazduire.

Recomandari gazduire vps

Comparatie Gaduire magazine TLH Host Mama Claus Web MXhost Rohost Spatiul Hostway
Spatiu pe disc (GB)* 5 7 9 6 5 nelimitat 8
Mediu Gazduire
SSD SSD SSD SSD SSD SSD SSD
Trafic lunar ** nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat nelimitat 30.000 afișări
Domenii găzduite 5 7 9 6 5 nelimitat 8
Baze de date 5 7 9 6 5 nelimitat 8
Conturi email 5 7 9 6 5 nelimitat 8
Ip dedicat *** 5 7 9 6 5 nelimitat 8
Control Panel
Backup
Pret lunar 2.99 € 2.99 € 5 € 5.9 € 5.9 € 3.49 € 8 €
Comanda contact 2.99 € 5 € 5.9 € 5.9 € 3.49 € 8 €

1. Pentru pachetele de gazduire (hosting) shared Start-up si Standard, viteza de incarcare depinde foarte mult si de celelalte site-uri gazduite pe acelasi server. Concret, toata conturile de gazduire de tip shared impart resursele aceluiasi server, drept pentru care pachetul ales de dvs va fi limitat din punct de vedere al performantei.

2. Pentru toate magazinele online noi, cu exceptia magazinelor de anvergura, recomandam pachetele de gazduire shared Start-up si Standard. Ulterior, in momentul in care activitatea devine una foarte ridicata si, implicit, sunt necesare mult mai multe resurse hardware, puteti alege un VPS(Virtual Private Server) sau chiar un server dedicat, trecerea fiind posibila atat in interiorul aceleiasi firme de hosting cat si in cazul in care optati pentru o alta companie de profil.

3. Dispuneti de un magazin online cu o activitate constanta care se materializeaza printr-un trafic mediu sau chiar ridicat? Va recomandam pachetele de gazduire VPS cu IP dedicat, sunt cea mai buna solutie din punct de vedere tehnologic si financiar.

4. Tuturor clientilor care opteaza pentru un pachet "SmartShop" pe o platforma ecommerce Magento 1.8 le recomandam un pachet de gazduire VPS sau chiar un server dedicat.

5. Nu aveti cunostintele tehnice necesare? Echipa noastra va sta la dispozitie cu sfaturi utile si va recomanda o solutie optima pentru proiectul pe care il desfasurati. In functie de platforma aleasa, de nisa magazinului dvs sau de traficul pe care urmeaza sa-l receptionati, vom alege un pachet de gazduire menit sa va ofere performante de varf si stabilitate.