Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Intrebari / Raspunsuri

Q: De ce solutie Open-Source?

A:In cazul in care alegeti o solutie ecommerce "in house", magazinul si implicit afacerea dvs este legata de compania de webdesign. Preturile pentru modificari sau mentenanta pot deveni extrem de mari, compania poate renunta oricand la solutie sau pur si simplu isi poate intrerupe activitatea. Odata ajunsi in situatia in care platforma nu mai primeste imbunatatiri sau pur si simplu compania care a creat-o nu mai functioneaza, veti fi pusi in postura de a migra catre o alta solutie.

O solutie open-source are in spate, pe langa o echipa de ingineri, o comunitate care contribuie la dezvoltarea platformei, imbunatatirea functionalitatilor si a performantei. Comunitatea contribuie cu sfaturi, solutii dar si cu functionalitati personalizate, astfel incat magazinul dvs sa beneficieze de un grad sporit de complexitate si performanta.

Concluzionand, recomandam o solutie ecommerce open-source prin prisma faptului ca aveti intotdeauna garantia ca imbunatatirea magazinului dvs este posibila indiferent de agentia de web design cu care colaborati. In schimb, solutia "in house" poate deveni limitata si dificil de imbunatatit in eventualitatea in care firma partenera nu isi mai desfasoara activitatea, drept pentru care veti fi pusi in situatia de a schimba in totalitate platforma, costurile devenind semnificativ mai ridicate.

Q: De ce ati ales Cs-Cart si nu alta solutie ecommerce Open-Source?

A:Avem o experienta de mai bine de 8 ani in domeniul magazinelor online, perioada in care am testat majoritatea solutiilor disponibile pe piata, atat gratuite cat si contra cost. Desi avem parte si de platforme gratuite care par a fi indeajuns de complexe pentru a sustine un magazin online de anvergura, am ales CS-Cart prin prisma fiabilitatii si a potentialului de dezvoltare ulterior.

La baza, CS-Cart este o solutie cel putin la fel de complexa precum varful de gama al acestui domeniu, in momentul de fata mizand pe versiunea contra cost din considerente practice. Avand o suita de functionalitati incluse cat si numeroase module suplimentare, utilizam CS-Cart in vederea dezvoltarii magazinelor online din dorinta de a oferi solutii cu adevarat complete, la cele mai inalte standarde si accesibile.

Q:De ce nu PrestaShop, ZenCart, osCommerce sau OpenCart?

A:Dezvoltand magazine online pe orice platforma ecommerce disponibila pe piata, am reusit sa comparam solutiile si am inteles foarte bine care sunt avantajele si care sunt dezavantajele. Atat in momentul in care configuram platforma, cat si atunci cand implementam un design sau functionalitati suplimentare, anumite solutii ecommerce nu corespund celor mai inalte standarde de calitate, CS-Cart fiind una dintre putinele solutii care au adus in prim plan stabilitate si performante sporite.

Alaturi de CS-Cart, solutia cel mai des folosita de catre tehnicienii nostri, utilizam Magento, alta platforma care se remarca prin numeroasele functionalitati oferite, atat in panoul de administrare cat si in zona frontala, vizibila de utilizator. In momentul in care Magento 2.0+ este live si stabil, clientii SmartShop vor putea alege intre Cs-cart si Magento. Am oprit dezvoltarea pe magento de la versiunea 1.8 datorita codului vechi si problemelor lunare intampinate cu platforma.

Toate cele patru variante de magazin online pe care vi le oferim dispun de o solutie open-source ce poate fi usor adaptata necesitatilor curente. Chiar daca alegeti o varianta low cost, suntem capabili sa va operam modificari suplimentare astfel incat solutia sa ajunga la un anumit standard dupa o anumita perioada de timp.

Q:Care este diferenta intre SmartShop si Cs-Cart?

A:SmartShop este o versiune modificata si imbunatatia a Cs-Cart, dezvoltata de programatorii nostri special pentru piata din Romania. Pe langa imbunatatirea vitezei de incarcare, a performantei magazinului si eliminarea anumitor functionalitati generale ce nu au utilizare pe piata locala, am inclus in platforma integrarea cu sistemele de plata romanesti, curieri si furnizori, sisteme erp, limba romana, modificari de setari generale pentru magazin cat si alte imbunatatiri, totul pentru ca fiecare client sa beneficieze imediat de toate functionalitatile necesare pentru administrarea magazinului.

In plus, pentru functionalitati personalizate, echipa noastra are experienta necesara pentru dezvoltarea oricarui modul aferent. Aveti nevoie de un sistem de gestionare propriu sau de un modul care sa coreleze activitatea magazinului cu cea contabila? Nu va faceti griji, avem o solutie optima pentru fiecare necesitate!

Q:Pot face modificari de cod in versiunile SmartShop?

A:Fiind o solutie 100% open source, codul sursa al platformei CS-Cart poate fi modificat cu mare usurinta. In afara faptului ca puteti opera modificari la nivelul fisierelor interne, puteti adauga diverse module pentru a desavarsi utilitatea platformei, puteti face modificari de design si puteti configura in mai multe moduri anumite functionalitati.

In vederea operarii anumitor modificari ale codului sursa, va rugam sa ne contactati pentru a nu pierde garantia oferita. Devreme ce modificarile produse s-au efectuat fara acordul nostru si intampinati dificultati in configurarea si utilizarea solutiei, nu va putem oferi suport gratuit. Pentru mai multe informatii despre acest aspect, va rugam sa accesati lista de facilitati incluse in pachetele noastre sau sa ne contactati, unul dintre programatorii nostri va poate raspunde la toate solicitarile si va poate oferi o solutie gratuita sau contra cost.

Q:Oferiti suport pentru versiunea Community?

A:Versiunea community este gratuita, suportul nostru este doar pentru instalarea si configurarea platformei, pe serverul dvs. Orice modificari ulterioare sunt contra cost. Nu oferim suport pe email sau telefonic pentru versiunea Community, decat in cazul in care ati achizitionat de la noi anumite servicii pentru care aveti nevoie de suport.

Vrei sa lucram impreuna?

Ai intrebari sau vrei sa stabilim etapele proiectului?

Contact