Plata cu cardul online în România

Doar aproximativ 25% dintre cei care cumpara online aleg sa plateasca cu cardul bancar.

Numarul clientilor dvs care aleg sa plateasca online, cu cardul bancar, nu este tocmai un criteriu definitoriu, orice magazin online care se respecta necesitand o astfel de solutie. Implementarea unei solutii de plati online cu cardul nu este dificila insa necesita o analiza prealabila, tarifele de activare a conturilor, comisioanele pentru fiecare plata si alte optiuni conexe fiind diferite de la o companie la alta. In tabelul de mai jos va punem la dispozitie un comparator intre cele mai populare patru solutii de plati online cu cardul, fiecare aspect de importanta majora fiind punctat in baza informatiilor puse la dispozitie de reprezentantii companiilor in cauza.

IMPORTANT: Fiecare solutie de magazin online oferita de specialistii nostri dispune de posibilitatea integrarii cu oricare dintre procesatoarele de plati online cu cardul disponibile pe piata.

Plăți online Costuri și Servicii

Comparatie preturi procesatoare plati online PayU
mobilPay LibraPay
eu Platasc
Taxa deschidere cont 125 € 0 € 225 € 0 €
Taxa lunara 6 €
Comision tranzactie (maxim)* 0.99 % 0.99 % 3.5 % 2.5 %
Plata prin SMS
Plata prin Carduri in RATE
Securizare / Antifrauda
Implementarea pe site
Personalizare pagina
Taxa deschidere cont Contact Contact Contact Contact

* Comisionul pe tranzactie difera in functie de perioada de decontare (ex: pentru decontarea la 30 de zile mobilpay are un comision de 2.3%) sau volumul tranzactiilor (ex: librapay are un comision de 2.35% pentru un volum mare).

Note:

1. Tabelul este informativ, taxele si comisioanele exacte le primiti in urma negocierii cu fiecare procesator in parte. Un simplu click pe link-ul de contact va ofera ofera acces catre pagina oficiala a fiecarui procesator de plati cu cardul, loc in care puteti cere o oferta personalizata pentru magazinul dumneavoastra.

2. Integrarea modului de plata online cu cardul de credit se realizeaza de catre agentia de web design gratuit sau contra cost, in cazul solutiei noastre integrarea fiind absolut gratuita. Procesatorii ofera si module special create pentru platformele open source, din acest punct de vedere avand posibilitatea sa adoptati o astfel de solutie de plata indiferent de magazinul online detinut.

3. Alegerea procesatorului de plati online este extrem de importanta, in primul rand din considerente financiare. In functie de produsele pe care le comercializati, este necesar sa reganditi intreaga strategie si sa includeti in pretul final comisioanele aferente platilor online.

PLATA ONLINE PRIN PAYPAL

Paypal percepe un comision de 3.4% + 0.35 EUR pentru fiecare tranzactie, conditia de baza fiind ca suma totala sa nu depaseasca valoarea de 2.500 euro. Procentul scade pana la 1.9 % in functie de volumul tranzactiilor. Daca doriti sa acceptati plata prin PayPal, trebuie sa va deschideti un cont si sa alegeti optiunea de integrare, intreaga operatiune fiind absolut gratuita.

PayPal accepta plati din conturi PayPal cat si tranzactii cu cardul bancar. Problema majora in cazul tranzactiilor cu cardul prin PayPal este lipsa protectiei antifrauda, Paypal neavand o solutie dedicata acestui inconvenient. Pentru un plus de siguranta, va recomandam sa alegeti doar optiunea de plata din alte conturi PayPal.

Vrei sa lucram impreuna?

Ai intrebari sau vrei sa stabilim etapele proiectului?

Contact