Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Servicii Marketing pentru Magazine Online

23-03-2017
[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Description

Dupa un an 2016 foarte incarcat si experienta acumulata in serviciile complete de marketing pentru 3 magazine online, am decis sa extindem aceste servicii si pentru alte magazine (maxim 7).

Pe scurt: Incepand cu februarie 2016, agentia noastra a inceput sa ofere servicii complete de marketing pentru 3 dintre clientii existenti (magazine online dezvoltate de noi).

Am format o echipa de 7 persoane, care pe parcursul unui an (feb 2016- feb 2017) au reusit performante extraordinare pentru clientii respectivi (~11 mil euro). Cea mai buna luna dpdv vanzari a fost octombrie (nu noiembrie cu black friday), unde am reusit performanta sa depasim 1.400.000 Euro in vanzari, iar aceasta suma raportata la anul 2015, a inseamnat o crestere de ~900.000 euro fata de vanzarile celor 3 clienti in octombrie 2015.

Serviciile oferite de echipa noastra sunt (aproape) complete:

- dezvoltare ecommerce (orice cerinta sau functionalitate)
- campanii ppc (Google si FB) + remarketing
- campanii display
- management afiliere
- administrare conturi social media
- concursuri (pe site, social media sau cu parteneri)
- newslleter
- content marketing
- campanii seo
- altele

Fotografia de produs, descrierea si adaugarea produselor in magazin raman task-urile clientului. Incercam in acest an sa preluam si aceste task-uri (pentru a avea un pachet de servicii complete).

Clientul ramane astfel doar cu task-urile de import si logistica (depozit, procesare comenzi si curieri).

Avantajele unor astfel de servicii:

Proprietarul unui magazin online este de obicei "one man show", obisnuit sa faca sau sa delege task-urile de marketing. Toata strategia este facuta "dupa ureche" cu angajati interesati mai mult de orele de munca si concedii.

In cazul celor 3 clienti, serviciile noastre sunt platite per comanda sau procentual din vanzari. Asta inseamna ca avem tot interesul sa generam cat mai multe comenzi pentru ficare client in parte.

Costurile cu un angajat sunt destul de mari, iar calitatea acestora lasa de dorit. Un angajat cu experienta nu se angajeaza la un magazin online, pentru ca indiferent de salariul primit, nu exista sansa de dezvoltare personala cat si financiara. Nimeni nu este motivat de vanzarile proprietarului, fiecare cauta un job cu un salariu cat mai mare si unde task-urile sa fie cat mai putine. O echipa pentru un magazin online include minim 3 persoane si maxim 7.

- designer
- ppc-ist
- administrativ

In teorie fiecare isi face treaba, dar cineva trebuie sa se ocupa de postarile de pe fb, de concursuri, de campaniile seo, de newslleter, de relatia cu agentia web/programator, de rapoarte si statistici, etc. Intr-un final o sa existe 3 angajati care fac "de toate si nimic ok", fara performanta.

In cazul unei echipe "normale" de 5 angajati (+ manager + persoana content), deja costurile cresc exponential, iar o echipa de 5 angajati necesita un buget de salarii de peste 8000 euro lunar. O astfel de echipa este necesara pentru un magazin cu peste 200.000 euro vanzari lunar. Indiferent de echipa angajata, ramaneti cu riscul de plafonare, cum a fost si cazul unuia dintre clientii nostri (nu poti vinde pantofi "de placere" 2-3 ani si sa faci performanta), unde angajatii au plecat pentru anumite job-uri mai interesante.

In cazul nostru, fiecare persoana se ocupa de 2-3 clienti, riscul de plafonare fiind inexistent.

Incercati sa insumati task-urile prezentate in pachetele noastre, sa calculati numarul de persoane angajate, salarii + taxe (+ utilitati + echipamente, etc) si o sa realizati ca pachetele oferite sunt foarte bune, in raport calitate pret. In cazul nostru fiecare persoana din echipa este specializata pentru anumite task-uri si se preocupa efectiv de performanta.

Preturi: le gasiti aici (995 euro/ luna)

Orice potential client trebuie sa tina cont de urmatoarele informatii:

- preturile noastre trebuiesc comparate cu costurile lunare ale unei echipe interne de marketing (sau cu preturile pentru fiecare serviciu individual (oferit de agentii sau freelanceri));
- pachetul se adreseaza magazinelor mici, cu o cifra de afaceri lunara de sub 50.000 euro;
- in cazul unui magazin cu vanzari lunare de peste 50.000 euro, se negociaza pret pe comanda si/sau % din vanzari;

- fiecare client trebuie sa-si stabileasca clar un buget de marketing, pe baza caruia primeste rapoarte saptamanale/lunare. Bugetul este ulterior impartit de catre echipa noastra, catre canalele cele mai performante;
- numarul de clienti cu care putem lucra momentan este de 6 (in functie de marimea afacerii si volumul de munca necesar), astfel incat pe viitor nu o sa putem accepta clienti noi. Nu ne propunem sa creste o agentie cu 100 de clienti, pentru ca nu suntem performanti (nu putem acorda atentia necesara fiecarui client), asa ca ne-am propus un numar maxim de 6 clienti pentru 2017. Ne dorim o afacere stabila, pe termen lung, unde succesul clientilor nostri este si succesul nostru!
- in cazul in care exista 2 clienti pe aceeasi nisa, fiecare client este anuntat de acest lucru si negocierea poate implica (dupa caz) refuzul de a lucra cu unul dintre cei 2 clienti.

Daca considerati ca putem lucra impreuna, va asteptam cu intrebari pe email sau telefonic.