Acest site/domeniu sunt de vânzare. Nu mai oferim servicii de creare magazin online în 2024. Pretul este de 5.000 euro (fix). Pentru detalii: [email protected]

Creare magazin online prin programul start up nation

27-05-2017
[Contactati-ne pentru un pret]
in stoc

Am decis sa oferim un pachet dedicat exclusiv beneficiarilor Start-Up Nation.

Description

Am decis sa oferim un pachet dedicat exclusiv beneficiarilor Start-Up Nation. Acceptam plata prin mecanismul cerere de plata! Fara Avans! Cu plata la termen!

Pachetul este livrat dupa semnarea contractului, in conditiile decontarii la prima transa!

Pachetul include o versiune la alegere: Start UP, Standard sau Plus (detalii in pagina de Preturi), gazduire pentru 1 an, plus servicii suplimentare de promovare (la alegere).

Acest pachet este limitat la un numar de 14 proiecte/clienti.

Solutiile pentru magazine online nu sunt limitate in schema de minimis, unde cheltuiala eligibila nu poate depasi 8000 lei. Pentru comertul online verificati punctul M:

Programul Start-up Nation acopera o lista lunga de cheltuieli eligibile, printre care:

m) Software-uri necesare desfăşurării activităţii pentru care se solicită finanţare inclusiv licenţe și software pentru comerţul on-line;

Daca va doriti un magazin online de calitate, va recomandam sa alegeti unul dintre pachetele noastre (Start UP, Standard sau Plus), DAR sa tineti cont si de bugetul de promovare necesar pentru primul an de activitate (cel putin!). Orice afacere online are nevoie de un buget de promovare!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe email la: [email protected] sau telefonic la 021-569-36-22.